Tarinat

Siinä se on: Tuominen Riikka, Vantaa!

Siinä se on: Tuominen Riikka, Vantaa! Nimi osuu heti silmään Keskuskauppakamarin juuri julkaisemasta listasta. LKV Toimitilaa.fi:n sopimusten ja kauppakirjojen laadinnasta vastaavalla Tuomisella on nyt salkussaan AKA-tutkinto.


AKA? Lyhenne tulee sanoista auktorisoitu kiinteistöarvioija. AKA-pätevyyksiä on kolmen laisia: asuntoauktorisointi, maa- ja metsätalouskiinteistöauktorisointi sekä yleisauktorisointi, joka pitää sisällään edellä mainittujen pätevyyksien lisäksi liiketeolliset kohteet. Tuominen on juuri tässä laajimman osaamisen kastissa!

Vaativat kiinteistökaupat, vakuusarvioinnit, tilinpäätökset, vuokraukset, ositukset ja perinnön jaot, hankalat ristiriitatilanteet… AKA-arvioijalta saa puolueettoman ja asiantuntevan arvion kaikissa näissä tilanteissa. AKA:n tehtäviin kuuluu määritellä toimeksiannon perusteella kiinteistön arvo ja laatia kirjallinen arviolausunto.

Tuominen on jo aiemmin valmistunut juristiksi ja meriittiluettelossa komeilevat myös sanat kaupanvahvistaja sekä LKV, laillistettu kiinteistönvälittäjä. Titteleitä titteleiden vuoksi? Ehei, tällä naisella on aito palo mahdollisimman ammattitaitoiseen työhön!

Teksti ja kuvanmuokkaus: Sanna Puisto