09 3540 2220

info@tilat.fi

Kesäterveiset LKV Toimitilaa.fi:lta

PALVELEMME NORMAALISTI 24/7 COVID-19 AIHEUTTAMAN POIKKEUSTILANTEEN AIKANA

Koronavirus-pandemia tilanne vaikuttaa meihin kaikkin ja otamme tämän työssämme vakavasti, jotta sinulla on turvallista asioida kanssamme. Asiakastapaamisissa noudatamme huolellisuutta terveydentilan suhteen emmekä saavu tapaamisiin muuten kuin terveenä. Suositusten mukaan vältämme kättelyä, noudatamme hyvää käsihygieniaa ja osallistumme tapaamisiin vain muutaman henkilön kanssa kerrallaan pienentääksemme altistusriskiä. Seuraamme päivittäin COVID-19 tilanteen kehitystä ja pidämme asiakkaamme tietoisina mahdollisista muutoksista toiminnassamme.

AVASIMME UUDEN TOIMIPISTEEN VANTAALLE

Tehostaaksemme asiakaspalveluamme on Toimitilaa.fi Oy:llä nyt toimipiste kaupanteoille ja neuvotteluille Porvoon lisäksi myös Vantaalla Jumbon ja lentokentän lähellä Avia Primassa! Osoite toimipisteelle on Avia Prima, Robert Huberin tie 3B, 01150 Vantaa.

TARJOUKSIA UUDISKOHTEISSA

Helsinkiin, Kivikonlaita 11, valmistuu pian uusia erikokoisia 15-59m² varastotiloja! Hyödynnä nopeiden liikkeiden tarjous ja saat 2kk ilmaista vuokra-aikaa! Katso tästä linkistä lisää!

INFLAATION SUOJAKSI MIELENKIINTOISIA SIJOITUSKOHTEITA

Myynnissä myös muutamia sijoituskohteita hintaluokassa EUR 1-3 milj. Kohteilla vakavaraiset vuokratulot pitkäaikaisilla, hyvillä vuokralaisilla! Lisäksi kohteidemme joukossa on muita kiinteistökehityshankkeita Helsingissä, Porvoossa ja Loviisassa!  Kysy näistä lisää – tästä yhteystietoihimme!

Join The Discussion