Iso hallitila parvella Pitkäniitty Espoo

Myydään Vuokrataan

Pitkäniityntie 1 113 m² + 60 m² 3 300 €/kk + alv tai 311'400 €

Nyt vuokrattavana ja myytävänä iso parvellinen hallitila!

Espoon Pitkäniityssä iso parvellinen hallitila hyvällä varustelulla vuokrattavana ja myytävänä. Tilan pinta-ala on 113 m² ja parven pinta- ala noin 60 m².

Tilat ovat olleet tulostuspalveluja tarjoavan yrityksen käytössä. Mahdollista ostaa hyväkuntoisen tulostamon laitteistoa (mm. 2 kpl. Epson 80600 suurkokotulostimia, ohjaus Calderan rip ohjelmalla, rollsroller laminaattoreita ja sunnittelutietokoneita). Osa laitteista ja koneista jo myyty, kysy lisää mitä on vielä jäljellä. Laitteiden hinnoista sovittava erikseen.

Halli on uudenkarhea tila hyvällä valaistuksella ja isolla parvella. Tilan monipuoliseen varustukseen kuuluu sähköinen nosto-ovi (L 3,7 m x K 3,9 m) käyntiovella. Nosto-oven kynnys on lämmitettävissä sähköllä ja pysyy sulana myös talvella. Tilassa myös hiekan- ja öljynerotuskaivo, koneellinen ilmanvaihto (poisto), tilakohtainen sähkö- ja vesimittaus ja wc. Tilan vapaa korkeus on noin 6 metriä, leveys noin 9,5 metriä ja syvyys noin 11,9 metriä. Syvyys parvesta nosto-oveen on noin 7,9 metriä. Korkeus parven alla on 2,4 metriä. Parven koko on noin 60 m² ja sitä on käytetty toimistotilana (paljon atk pistokkeita ja erinomainen valaistus). Varusteluun kuuluu myös nopea valokuitu- ja verkkoyhteydet.

Piha-alue on asfaltoitu ja tilan edessä neljä parkkipaikkaa. Rakennus sijaitsee hyvällä paikalla; alueelta on nopea yhteys Turun moottoritielle ja Kehä III:lle.

Tilat myydään ja vuokrataan arvonlisäverolliseen yrityskäyttöön.

Viereinen hallitila pinta-alaltaan noin 56 m² + parvi noin 20 m² on tällä hetkellä yhdistettynä tilaan ja mahdollisesti myös vuokrattavana.  Tilojen välisessä seinässä on ollut oviaukko (aukko laitettu umpeen, mutta voidaan tarvittaessa avata). Tilassa hiekan- ja öljynerotuskaivo, koneellinen ilmanvaihto (poisto), tilakohtainen sähkö- ja vesimittaus ja wc. Tilan vapaa korkeus on noin 6 metriä, leveys noin 4,7 metriä ja syvyys noin 11,9 metriä. Tämä viereinen tila (noin 56 m² + parvi noin 20 m²) ei kuuluu alla mainittuun kuukausivuokrahintaan.

Upea hallitila hyvällä sijainnilla todella moneen käyttöön!

Kohdetiedot

Sijainti:
Katuosoite: Pitkäniityntie 1, 02810 Espoo
Kaupunginosa: Pitkäniitty
Ympäristö: Asuinaluetta ja teollisuutta

Rakennus/huoneisto
Pinta-ala: Noin 113 m² hallitila + 60 m² (parvi)
Kiinteistötyyppi: Tuotantotila + parvella toimistotila
Kunto, varusteet ja palvelut: Uudehko tila. Hallissa sähkökäyttöinen nosto-ovi käyntiovella, lattiakaivo hiekan ja öljyn erotuksella, koneellinen ilmanvaihto (poisto), wc, iso parvi (toimistotila). Lisäksi mahdollista ostaa jo tilassa oleva täydellinen tulostamon laitteisto.
Lämmitys: Sähkölämmitys, patterit ja ilmalämpöpumppu
Vapautuminen: Heti vapaa

Vuokrahinta ja kulut
Kuukausivuokra: 3300 € + alv
Vesimaksu: Mittauksen mukaan
Sähkö: Oma sähkösopimus
Lämmitys: Kaukolämpö
Jätehuolto: Sisältyy vuokraan
Auraus: Sisältyy vuokraan
Muuta: Minimisopimuskausi 12 kk, vakuus 3 kk:n vuokraa vastaava summa, luottotietojen oltava kunnossa

Myyntihinta ja kulut
Velaton myyntihinta: 311’400 €
Hoitovastike: 400€/kk
Sähkö- ja vesimaksu: Mittauksen/kulutuksen mukaan
Lämmitys: Sisältyy vastikkeeseen

 

 

Ominaisuudet

 • Asfaltoitu piha
 • Lattiakaivo
 • Nosto-ovi
 • Parkkipaikat
 • Parvi
 • Toimistotila
 • Vesipiste
 • Voimavirta
 • WC

Ota yhteyttä

KTM, LKV Antti Soivio

 • 0400 446553
 • [javascript protected email address]