Hallitilaa Tapanila Helsinki

Vuokrataan

Malmin Kauppatie 46, Helsinki 580–1’480 m² Alkaen 10 €/m²/kk + alv / Tarjous

VUOKRATAAN SIISTIÄ, ISOA HALLITILAA TAPANILASSA!

Helsingin Tapanilassa on oivallisella paikalla vuokrattavana kaksi tilavaa, toisiinsa yhteydessä olevaa varastohallia. Isompi ja uudempi halleista on noin 680 m², pienempi ja vanhempi noin 580 m². Pienemmän hallin yhteydessä on noin 220 m² sosiaalitiloja, joissa on muun muassa toimistotilaa, ruokala ja saunaosasto. Hallit voi vuokrata joko yhdessä tai erikseen.

Vuokrattavana on lisäksi tilaa isolta, asfaltoidulta ja aidatulta piha-alueelta.

Isommassa hallissa on kolme nosto-ovea, joiden mitat ovat L 3 m x 3,8 m sekä pienempi nosto-ovi (L 2,6 m x K 2,6 m). Lisäksi tilassa on erilliset käyntiovet. Tämän hallin vapaa korkeus on noin 6 metriä, kattotuolien välissä noin 7 metriä. Hallin leveys on noin 17 metriä, pilareiden kohdalla noin 6,5 metriä. Pituus on noin 40 metriä, pilareiden kohdalla noin 39,5 metriä. Halliin on tarvittaessa mahdollista tehdä lattiakaivot, sosiaalitilat, toimistotilaa sekä isommat ovet.

Pienemmässä hallissa on pariovi, jonka mitat ovat L 3 m ja K 3,5 m. Sosiaalitilojen päädyssä on lisäksi oma käyntiovi. Vapaa korkeus tässä hallissa on noin 3,5 metriä, kattotuolien välissä noin 4,5 metriä. Tilan leveys on noin 17 metriä, pilareiden kohdalla noin 16,5 metriä. Pituus on noin 35 metriä, pilareiden kohdalla noin 34,5 metriä. Hallissa on valmiina lattiakaivot.

Vuokralainen vastaa sähkö-, vesi- lämmitys- ja jätehuoltokuluista, omistaja pihan hoidosta. Tiloissa on edullinen sähkösopimus vuoden 2025 syyskuuhun saakka.

Aidatulla ja asfaltoidulla pihalla on reilusti pysäköintitilaa. Alueelta on hyvät kulkuyhteydet; Kehä I, E18-tie, Tuusulanväylä ja Lahdenväylä kulkevat kaikki vain parin kolmen kilometrin päässä. Malmin juna-asemalle on vajaan kilometrin matka.

ISO, ASFALTOITU JA AIDATTU PIHA!


KOHDETIEDOT

SIJAINTI

Katuosoite: Malmin Kauppatie 46, 00730 Helsinki
Kaupunginosa: Tapanila
Ympäristö: Teollisuusaluetta, asuinaluetta

RAKENNUS/HUONEISTO
Pinta-alat: Noin 680 m² + 580 m² + 220 m² = noin 1’480 m²
Kiinteistötyyppi: Toimitalo
Huoneistoselitelmä: Varastohallitilaa, ruokala, keittiö, toimistotilaa, sauna, suihkut, wc-tilat
Kunto, varusteet ja palvelut: Hyväkuntoiset tilat, isommassa hallissa neljä nosto-ovea, pienemmässä hallissa pariovi ja lattiakaivot, kaivot mahdollista tehdä myös suurempaan halliin, Tapanilan ja Malmin palvelut lähellä, samoin Malmin juna-asema
Lämmitys: Kaukolämpö
Pysäköinti: Pihassa
Vapautuu: Erikseen sovitusti

VUOKRAHINTA
Kuukausivuokra: Alkaen 10 €/m²/kk + alv / Tarjous
Muut kulut: Vuokralainen vastaa sähkö-, vesi-, lämmitys- ja jätehuoltokuluista
Muuta:
 Minimisopimuskausi 12 kk, vakuus 3kk:n vuokraa vastaava summa, luottotietojen oltava kunnossa

Ominaisuudet

 • Aidattu alue
 • Asfaltoitu piha
 • Ilmastointi
 • Keittiö
 • Nosto-ovi
 • Parkkipaikat
 • Suihku
 • Vesipiste
 • Voimavirta
 • WC

Ota yhteyttä

KTM, LKV Antti Soivio

 • 0400 446553
 • [javascript protected email address]