Lastauslaiturillista varastotilaa Pitäjänmäki Helsinki

Vuokrataan

Atomitie 1, Helsinki 7,3–410 m²  Alkaen 109 €/kk + alv

Vuokrattavana lastauslaiturillista varastotilaa Pitäjänmäellä!

Helsingin Pitäjänmäellä on vuokrattavana useita eri kokoisia varastotiloja, kaikki samassa rakennuksessa. Tilat eivät sovellu autopesulaksi tai -korjaamoksi eivätkä elintarviketuotantoon.

Varastotila A on noin 75 m² ja tilan korkeus on noin 3,3 metriä. Varastoon kuljetaan lastauslaiturin, luiskan ja portaan kautta, ja tilaan johtava käytävä on noin 150 cm leveä. Vuokra 869 €/kk + alv, lisäksi sähkö/vesi/yleiskulut 30 €/kk + alv.

Varastotila B on noin 22,5 m², tilan korkeus on noin 3,3 metriä, leveys 4,8 m ja syvyys 4,7 m. Varasto on lohkaistu omaksi alueekseen isommasta huoneesta. Tilaan kuljetaan samasta ovesta kuin toiseen osaan jaettua huonetta. Ovi johtaa 150 cm leveään käytävään, josta on uloskäynti lastauslaiturin, luiskan ja portaan kautta. Vuokra 279 €/kk + alv, sähkö/vesi/yleiskulut 20 €/kk + alv.

Varastotila C on noin 120 m². Varastoon kuljetaan tavallisen käyntioven kautta, mutta tarvittaessa käyttöön voi ottaa myös lastausoven (L 2,4 m x K 3,1 m). Vuokra 1’399 €/kk + alv, sisältää sähkö/vesi/yleiskulut.

Toimisto/varastotila D, noin 18 m². Kulku suoraan lastauslaiturin, luiskan ja portaan kautta. Vuokra 229 €/kk + alv, sähkö/vesi yleiskulut 20 €/kk + alv.

Korkea hallitila E, noin 410 m². Kulku suoraan lastauslaiturin, luiskan ja portaan kautta, tilaan johtavan oven koko L 2,5 m x K 2,9 m. Hallissa on valmiina hyllyköt. Vuokra 4249 + alv, sähkö/vesi yleiskulut 150 €/kk + alv.

Varastotila F, noin 7,3 m². Kulku lastauslaiturin, luiskan ja portaan kautta, tilan ovelle johtavan käytävän leveys 150 cm, varaston oven koko L 2,1 m x K 2,4 m. Tilan korkeus 2,4 m, leveys 2,1 m ja syvyys 3,4 m. Vuokra 109 €/kk + alv, sähkö/vesi yleiskulut 10 €/kk + alv.

Kaikilla vuokralaisilla on käytössään vesi, sähkö sekä yhteis-wc. Lämmitys sisältyy kaikkiin vuokrahintoihin.

Piha-alue on asfaltoitu ja siitä on vuokrattavana rajoitettu määrä pysäköintipaikkoja.

Paikalta on lyhyt matka Vihdintielle!


Kohdetiedot

Sijainti
Katuosoite: Atomitie 1, 00370 Helsinki
Kaupunginosa: Pitäjänmäki
Ympäristö: Teollisuusalue

Rakennus/Huoneisto
Pinta-alat: Noin 7,3410 m²
Huoneistotyyppi/Käyttötarkoitus: Varastotila
Kunto, varusteet ja palvelut: Hyvä kunto, yhteisvessa
Pysäköinti: Parkkipaikkoja vuokrattavissa rajoitetusti
Vapautuu: Nopeasti

Vuokrahinta
Kuukausivuokra: Alkaen 109 €/kk + alv, ks. hinnat yllä
Vesi- ja sähkömaksu, muut yhteiskulut: Alkaen 10 €/kk + alv, ks. hinnat yllä
Lämmitys: Sisältyy vuokraan
Muut ehdot: Sopimus toistaiseksi voimassa oleva 6 kuukauden irtisanomisajalla, vakuus 3 kk:n vuokraa vastaava summa, luottotietojen on oltava kunnossa

Ominaisuudet

  • Asfaltoitu piha
  • Ilmastointi
  • Lastauslaituri
  • Parkkipaikat
  • Vesipiste
  • Voimavirta
  • WC

Ota yhteyttä

KTM, LKV Antti Soivio

  • 0400 446553
  • [javascript protected email address]