Myydään liiketoiminta Tarkkinen Porvoo

Myydään

Tarkkistentie 113, Porvoo 80 m² + terassi 79’800€ + alv

Myydään moderni grilli- ja elintarvikekioski vuokratiloissa Porvoossa!

Porvoon Tarkkisissa ylettyy pienen kyläkaupan historia 1940-luvulle asti. Kiinteistön liiketilassa on aina ollut elintarviketoimintaa ja kiinteistöä on vuosien varrella laajennettu. Ajan saatossa kyläkauppa muuntui kioskiksi ja lopulta taas pieneksi kyläkaupaksi, jonka valikoima tarjoaa tänä päivänä paikallisten lähituottajien herkkuja, take-away ruokaa ja muita päivittäistavaroita.

Myynnissä uudenveroiset laadukkaat koneet ja laitteet. Liiketilan todella edullinen vuokrasopimus siirtyy ostajalle. Liikevaihtotaso 5–6 aukiolopäivällä on vuosina 2020-2023 ollut keskimäärin noin 328’000 € vuodessa.

Toimintaa voidaan halutessa jatkaa entisellään, kehittää noutoruoka- tai kioskitoimintaa tai ottaa muuhun myymälä- tai liiketilakäyttöön. Liiketila soveltuu myös pieneksi ravintolaksi, sillä tilassa on rasvakanava sekä pieni ravintolakeittiö. Mikäli tila muuntuu pieneksi ravintolaksi, on tilaan rakennettava asiakas wc-tila.

Kiinteistössä on tehty iso remontti vuonna 2020 ja tilat ovat edelleen lähes uudenkarheat. Kaikki koneet ja laitteet valmiina (tupla rasvakeittimet, parila, useampi pakastin, astianpesukone, uuni, kylmävitriini, ilmalämpöpumppuja, kyläkaupan kalusteet sekä astiat).

Kyläkaupan ulkopuolelle on rakennettu terassi, jossa muutamia asiakaspaikkoja. Kiinteistöön on asennettu iso ledinäyttö, jonka voi ostaa erikseen sovitusti. Piha on asfaltoitu ja siinä on hyvin paikoitustilaa asiakkaille sekä kesäisin tilaa jäätelökioskille ja marjamyynnille.

Oletko Sinä seuraava pienen kyläpuodin pyörittäjä – uusilla ideoilla ja uudella valikoimalla?

 

Kohdetiedot
 
Sijainti
Katuosoite: Tarkkistentie 113, 06150 Porvoo
Ympäristö: Tila vilkkaan mökkitien varrella

Rakennus/huoneisto
Pinta-ala: Noin 80 m2 (ei tarkastusmitattu) + terassi
Huoneistoselitelmä: Asiakastila, keittiö, varasto ja henkilökunnan wc
Kunto, varusteet ja palvelut: Täydellinen kyläkauppa, pieni keittiö, tupla rasvakeittimet, useampi pakastin, astianpesukone, uuni, ruokavitriini, ilmalämpöpumppuja

Myyntihinta ja kulut
Myyntihinta: 79’800€ + alv (koneet ja laitteet sekä vuokrasopimus)
Liiketilan vuokra: 500 €/kk + alv
Sähkö: noin 450 €/kk
Vesimaksu: noin 40€ /kk
Muuta: Myydään vain kokonaisuutena ja liikehuoneistoa ei vuokrata erikseen

Ominaisuudet

  • Asfaltoitu piha
  • Ilmalämpöpumppu
  • Keittiö
  • Lattiakaivo
  • Parkkipaikat
  • Vesipiste
  • WC

Ota yhteyttä

KTM, LKV Antti Soivio

  • 0400 446553
  • [javascript protected email address]