Tontti Kaupunginhaka Porvoo

Myydään

Kirjaltajantie 13, Porvoo 18’644 m² 980’000 €

Myydään monipuolinen tontti Kaupunginhaassa!

Porvoon Kaupunginhaassa on myynnissä noin 18’644-neliöinen tontti. Kaavassa tontti on merkitty ympäristöhäiriöitä aiheuttamattomien teollisuus-, liike-, toimisto- ja varastorakennusten korttelialueeksi.

Asemakaavan mukaan tontille saa sijoittaa päivittäistavarakaupan, jonka koko on korkeintaan 500 k-m², julkisia näyttelytiloja sekä yhden asunnon kiinteistön huollon ja toiminnan kannalta välttämätöntä henkilökuntaa varten. Alueelle saa sijoittaa myös paljon tilaa vaativan erikoistavaran kaupan myymälätiloja.

Tonttikauppa sisältää sähköliittymän. Pääasiallisesti sora/hiekkakenttää olevalle tontille tehdään maaperätutkimus. Tällä hetkellä tontilla on vanha viljasiilorakennus. Myyjä vastaa sen purkamisesta, jos ostaja haluaa siilon pois.

Tontti rajoittuu kahdelta sivultaan tiehen (Kirjaltajantie ja Porvoon Sisäkehä) ja kahdelta sivultaan rakentamattomaan tonttiin. Alueella on paljon varasto-, toimitila- ja liikerakennuksia.

Kulkuyhteydet alueelle ovat erittäin hyvät. Tontti sijaitsee vain parin minuutin ajomatkan päässä Porvoon moottoritieltä. Kaikki Tarmolan palvelut ovat lähellä, eikä kaupungin keskustaankaan ole kuin parin kilometrin matka.

Kulkuyhteydet alueelle ovat erittäin hyvät!


Kohdetiedot

Sijainti

Katuosoite: Kirjaltajantie 13, 06150 Porvoo
Kaupunginosa: Kaupunginhaka
Ympäristö: Teollisuusalue

Tontti
Kiinteistötunnus: 638-5-752-7
Pinta-ala: 18’644 m²
Rakennusoikeus: e=0,50
Kaava: TKLY-4, ympäristöhäiriöitä aiheuttamattomien teollisuus-, liike-, toimisto- ja varastorakennusten korttelialue

Myyntihinta
Myyntihinta: 980’000 €

Ota yhteyttä

KTM, LKV Antti Soivio

  • 0400 446553
  • [javascript protected email address]