Iso omakotitalotalotontti Box Sipoo

Myydään

Grönkullantie 88, Sipoo 13'300 m² 222'000 €

Myydään omakotitalotontti maalaismaisemassa Sipoossa!

Idyllisessä Sipoon maalaismaisemassa on myynnissä noin 13’300-neliöinen tontti. Kaavassa tontti on merkitty AT-1 kyläalueeksi. Merkinnällä osoitetaan kyläasutuksen ja sen tarvitsemien palveluiden alueet.

Tontin rakennusoikeus perustuu Sipoon alueen osayleiskaavaan.

Rakennuspaikan on oltava pinta-alaltaan vähintään 5000 m². Rakennuspaikalle saa rakentaa enintään yhden yksiasuntoisen ja yksikerroksisen asuinrakennuksen, jonka kerrosala on enintään 250 m², tai useampaan kuin yhteen tasoon tai kerrokseen rakennettavan yksiasuntoisen asuinrakennuksen, jonka kerrosala on enintään 300 m².

Lisäksi yli 5000 m² kokoiselle rakennuspaikalle voi rakentaa kerrosalaltaan enintään 100 m²:n suuruisen sivuasunnon. Rakennuksen tulee kuulua samaan pihapiiriin päärakennuksen kanssa ja pääsääntöisesti hyödyntää samoja teknisiä järjestelmiä ja tieliittymää kuin päärakennus. Katso lisätietoja rakennusoikeudesta Sipoon karttapalvelusta.

Söderkullan kattavat palvelut reilun 3 kilometrin päässä, Nevas Golfin rata reilun 3 km päässä ja kehä III 15 min päässä. Grönkullantien alkupäässä on lastentarha. Tontin laidalla kunnan vesi ja paineviemäri, niihin ei ole vielä liitytty.

Tontille kunnostettu vanha metsä tie perille. Pääasiallisesti tontti on metsää, jota on harvennettu valmiiksi. Alueella upeat ulkoilumaastot.

Tonttikauppa sisältää sähköliittymän. Kulkuyhteydet tontille ovat hyvät. Grönkullantiellä kulkee bussi ja autolla on noin 10 minuutin ajomatka Porvoon moottoritielle.

Monien mahdollisuuksien iso omakotitalotontti, joka on mahdollista jakaa myös kahteen tonttiin – kysy tästä lisää!

 

Kohdetiedot

Sijainti
Katuosoite: Grönkullantie 88, 01190 Sipoo
Kaupunginosa: Sipoo, Box
Ympäristö: Asuinaluetta ja maaseutua

Tontti
Kiinteistötunnus: 753-408-6-82
Pinta-ala: 13’300 m²
Rakennusoikeus: Osayleiskaava
Kaava: AT-1 Kyläalue

Myyntihinta
Velaton myyntihinta: 222’000 €

Ota yhteyttä

KTM, LKV Antti Soivio

  • 0400 446553
  • [javascript protected email address]